Yunus Emre Anaokulu

Vizyon: Mutlu, kendine güvenen, başarılı, sağlıklı, paylaşmayı bilen, sorun çözebilen, karar verebilen, öğrenmeyi bilen, sorumluluk, hoşgörü, yardımlaşma, dayanışma duyguları gelişmiş çocuklar yetiştirmek, “Bütün Çocuklar Özeldir” sloganıyla hareket edip her türlü gelişimlerine destek olmak, ev ve aile sıcaklığını aratmayan sevgi dolu bir ortamda onları inceleme ve araştırmaya yönlendiren bir ortam sunmak vizyonumuzdur.

Misyon: Eğitim-öğretim ilkeleri çerçevesinde çocuklarımızı ilkokula hazırlamak, özbakım becerilerinin gelişimini desteklemek, yaratıcılıklarının gelişmesini desteklemek, dengeli beslenme alışkanlığı kazandırmak, aileleri eğitim-öğretime katmak, çevreyle barışık kendine güvenen sosyal ve dışa dönük bireyler yetiştirmek, çevreyi ve doğayı koruyan, Atatürk ilke ve inkılâpları doğrultusunda milli değerlere sahip, kendi düşüncelerini de özgürce ifade edebilen bireyler yetiştirmek.

Başarılar:

Saatler: Ders başlama saati 09:00 Ders bitiş saati 14:00
Yabancı Dil:
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

WEB - https://ercisyunusemre.meb.k12.tr

Adres - Kışla mahallesi Çınarlı caddesi 65400 Erciş/VAN

Öğretim Şekli :Normal ögretim

Yerleşim Yeri - Kışla mahallesi Şehitler caddesi Yunus Emre Anaokulu Erciş/Van

Adres - Kışla mahallesi Çınarlı caddesi 65400 Erciş/VAN

Ulaşım Okulumuza ulaşım ilçe merkezinden yürüyerek 15 dk dır.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık Okulumuz Erciş ilçe merkezinde olup, ilçe milli eğitim müdürlüğüne 2 km uzaklıktadır. Van iline uzaklığı ise 95 km dir.